Netwerk

Sinds mei 2018 werk ik, met veel plezier, samen met Annette Daams en Ward Vestering, eigenaren van Welzien in Nijmegen, dagbesteding  voor kinderen tussen 6 en 23 jaar die zijn vastgelopen binnen het reguliere onderwijs. Ik begeleid met name de kinderen tussen 6 en 10 jaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Op het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen heb ik meerdere leerlingen begeleid om meer inzicht te geven in de gevolgen van hun hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit en hun eigen gedrag.

Xandra van Hooff van Gave mensen heeft mij bijzonder veel inzichten gegeven over hoogsensitiviteit, door de intense gesprekken sinds 2012 én de cursussen de Moed om te Falen, Ondernemen voor Helden en de opleiding; Psychologie van Hoogsensitiviteit.

Daarnaast ben ik opgeleid door Caroline Peters van het ABA-instituut waar ik supervisie heb gekregen en workshops en masterclasses heb gevolgd.

DutchABA , een beroepsvereniging waar ik lid van ben, is voor professionals werkzaam in het vakgebied van Applied Behavior Analyses, met als doel dit vakgebied in Nederland te profileren en de kwaliteit van de beroepsuitoefening te beschermen door bij te dragen aan voorlichting, opleidings-en certificeringsmogelijkheden en wetenschappelijk onderzoek.

foto Bart Mendelson, klein